
Τζόλης: «Μπορούμε να κάνουμε πράγματα σε οποιαδήποτε έδρα και με οποιονδήποτε αντίπαλο»
Οι δηλώσεις του σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Εθνικής απέναντι στη Φινλανδία, Χρήστου Τζόλη, έπειτα από τη νίκη της γαλανόλευκης στο Ελσίνκι.
Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 2-0 της Φινλανδίας και «καπάρωσε» μία θέση στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Τάσος Μπακασέτας και ο Χρήστος Τζόλης.
Ο Τζόλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στην παρουσία της Ελλάδας στο Nations League, ενώ αποκάλυψε και σε ποιον αφιερώνει το γκολ που έβαλε.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παίξαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο σε μια δύσκολη έδρα. Κάναμε το καθήκον μας μετά την ήττα από την Αγγλία. Εξαντλήσαμε τις πιθανότητες αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Έχουμε δείξει και στα έξι παιχνίδια ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα»
Για το πού αφιέρωσε το γκολ του: «Στην οικογένειά μου, στους δικούς μου που με βλέπουν από τη Θεσσαλονίκη».
Για το πού το χρωστούσε αυτό το γκολ: «Το χρώσταγα στον Ντέμη Νικολαΐδη. Μου το είχε πει και πριν το παιχνίδι με την Αγγλία, μου το είπε και σήμερα, το χρωστούσα στον Ντέμη».
Για το αν σκέφτονταν το ενδεχόμενο να ανέβει η Εθνική στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στα προκριματικά του Μουντιάλ: «Όλα τα σκεφτόμασταν. Σκεφτόμασταν να κερδίσουμε, να πάρουμε την πρώτη θέση, δεν τα καταφέραμε. Η νίκη είναι νίκη, δίνει έξτρα βαθμούς, την παρουσία στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, όλα είναι θετικά».
Για το τι τους είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ημίχρονο: «Να είμαστε λίγο πιο αποτελεσματικοί, να κάνουμε τη σωστή πάσα, τη σωστή ενέργεια στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Όντως μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και σκοράραμε σύντομα. Δείξαμε ότι μπορούμε σε κάθε έδρα, με κάθε αντίπαλο να κάνουμε τις σωστές επιλογές».
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- «Του ανατέθηκε να εξαφανίσει το πτώμα» – Η μακάβρια απαγωγή της σορού της Εβίτας Περόν
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα του Αυγούστου
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε από τη λογοδοσία, ούτε και από την κρίση των πολιτών
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
