Kακοκαιρία Alexandros: «Βούλιαξαν» τα αυτοκίνητα στη Λάρισα
Σοβαρά προβλήματα στους δρόμους και ζημιές ακολούθησαν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Alexandros» από τη Λάρισα.
Προβλήματα στους δρόμους, λάσπη, διάβρωση τους εδάφους και ζημιές ήταν το αποτέλεσμα του περάσματος της κακοκαιρίας «Αλέξανδρος» στη Λάρισα.
Συγκεκριμένα, η βροχή που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο σε συνδυασμό με την υλοποίηση έργων αποχέτευσης προκάλεσαν προβλήματα στους Γόννους των Δήμων Τεμπών.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με την ΕΡΤ, στα σημεία που γίνονταν έργα σημειώθηκαν καθιζήσεις, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις με αυτοκίνητα που «βούλιαξαν».

Τι λένε οι κάτοικοι;
Όπως καταγράφει το τοπικό μπλογκ perataria.gr:
«Μέχρι τώρα οι γυναίκες του χωριού παραπονιόντουσαν για τη σκόνη που γέμιζε τα σπίτια τους λόγω των έργων αποχέτευσης που γίνονταν στο χωριό αλλά και τις κακοτεχνίες που ανέφεραν δημότες με την κατασκευή του έργου.
Τώρα ήρθε μια βροχή – όχι κάτι το δυνατό – και βούλιαξαν οι Γόννοι. Φρεάτια άνοιξαν, αυτοκίνητα έπεσαν στα χαντάκια της αποχέτευσης και οι άνθρωποι ζητούν να βρουν το δίκιο τους χωρίς να το βρίσκουν.
Και το χειρότερο – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – όπως αναφέρουν δημότες, η δημοτική Αρχή και η αντιπολίτευση να είναι απούσες…».
Μην χάσετε στο Typos Epeirou: Λάρισα: Βούλιαξαν αυτοκίνητα σε καθιζήσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία https://t.co/DpYsfDRcPu pic.twitter.com/UtuCYBzpgH
— ΤΥΠΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (@Typos_Ipirou) November 16, 2024
«Καλό είναι πάντως πέραν του τι και πως θα διαχειριστούν το θέμα από το Δήμο και την Κοινότητα, πεζοί και κυρίως οδηγοί να αποφεύγουν επίμαχα σημεία με καθιζήσεις χαντακιών, αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι άμεσα με τους δημότες που δεν μπορούν να βγάλουν ή να βάλουν τα οχήματά τους στα σπίτια τους».
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442