
Μαυροπάνος: «Κρατάμε το καλό μέρος που είχαμε στο δεύτερο μέρος, πρέπει να δουλέψουμε όμως»
Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε για την ήττα της Ελλάδας από την Αγγλία.
Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αγγλία στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, βλέποντας την αντίπαλό της να επικρατεί με 3-0.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως οι διεθνείς θα κρατήσουν το καλό διάστημα που είχαν στο δεύτερο μέρος, ενώ ξεκαθάρισε πως όλοι πρέπει να δουλέψουν.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Ντίνος Μαυροπάνος:
«Τα 25 πρώτα λεπτά δώσαμε χώρο στην Αγγλία και μας δυσκόλεψε το πρώτο γκολ. Κρατάμε το καλό μέρος που είχαμε στο δεύτερο μέρος, πρέπει να δουλέψουμε όμως. Είχαμε κάποια θετικά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δε τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες.
Θέλαμε τη νίκη πάμε την Κυριακή κόντρα στη Φινλανδία για να πάρουμε ότι μπορούμε και να δούμε από εκεί και πέρα τι θα γίνει».
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»
- Γιατί όλο και περισσότεροι τουρίστες στρέφονται προς τα ψυχρά κλίματα αυτό το καλοκαίρι
- Αναφορές για βάση ειδικών αποστολών του Ισραήλ σε έρημο του Ιράκ – Επιτέθηκαν σε μη εμπόλεμα μέρη
- Αντζελίνα Τζολί εναντίον Μπραντ Πιτ σημειώσατε 1 – Δικαστικό μπλόκο στον λυσσαλέο πόλεμο των ροζέ
- Από την πανούκλα μέχρι τον Χανταϊό: Οι πλωτές καραντίνες και η μακρά ιστορία των κρίσεων στη θάλασσα

