
Βολές ΠΑΣΟΚ για τις τιμές ρεύματος: Τα επιδόματα δεν θα αλλάξουν την πραγματικότητα στην αγορά
Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ επισημαίνει πως «με ρεκόρ τελευταίων μηνών στην αγορά χονδρικής, η κυβέρνηση έπεται των εξελίξεων και συνειδητά πλέον, μόνο παρακολουθεί την κατάσταση»
Πυρά κατά της κυβέρνησης για τις τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, μέσω του βουλευτή Ηρακλείου και υπεύθυνου ΚΤΕ Ενέργειας Φραγκίσκου Παρασύρη.
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισημαίνει πως «με ρεκόρ τελευταίων μηνών στην αγορά χονδρικής, η κυβέρνηση έπεται των εξελίξεων και συνειδητά πλέον, μόνο παρακολουθεί την κατάσταση».
Συνεχίζει τονίζοντας πως «οι υψηλές τιμές στη μεγαβατόρα ανάγκασαν τον υπουργό να ανακοινώσει τη λήψη έκτακτων μέτρων».
«Τα ελληνικά νοικοκυριά παραμένουν απροστάτευτα», λέει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
Σύμφωνα με τον Φρ. Παρασύρη, «όμως τα επιδόματα δεν θα αλλάξουν την πραγματικότητα στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως δεν την άλλαξαν εδώ και τρία χρόνια. Η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιμένει στην ίδια αναποτελεσματική επιδοματική πολιτική, προσπαθώντας να καλύψει το κόστος του ρεύματος».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι «τα ελληνικά νοικοκυριά παραμένουν απροστάτευτα, όσο τα χρωματιστά και κυμαινόμενα τιμολόγια διαμορφώνουν την αγορά ενέργειας. Τα πράσινα τιμολόγια πρέπει να μετατραπούν σε σταθερά. Το επιζητούν οι καταναλωτές. Μόνο τότε θα βελτιωθεί η κατάσταση.
Καταληκτικά ο Φρ. Παρασύρης καλεί «έστω και τώρα, το υπουργείο, να δει την αποτυχία του μοντέλου του και να ακολουθήσει έναν πιο αποτελεσματικό δρόμο».
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θ. Σκυλακάκης επισήμανε στον OT πως ετοιμάζει παρέμβαση για την απορρόφηση μέρους των αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα.
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση


