Αμαλιάδα: Ο Γρηγόριος Λέων ειδικός σύμβουλος του πατέρα του Παναγιωτάκη
Τον Γρηγόριο Λέων διόρισε ως ειδικό σύμβουλό του ο πατέρας του νεκρού Παναγιωτάκη, για την υπόθεση στην Αμαλιάδα.
Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές για την υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα.
Όπως έγινε γνωστό ως ειδικός σύμβουλος του πατέρα του Παναγιωτάκη, διορίστηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόριο Λέων, για την διερεύνηση της υπόθεσης.
Ρήξη μεταξύ της Ειρήνης και της μητέρας της
«Δεν θέλω να ξαναδώ τη μητέρα μου», ανέφερε η Ειρήνη Μουρτζούκου στον ANT1.
«Όταν έμαθα ότι η μητέρα μου είναι έγκυος τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, της είπα ότι δεν θέλω να κάνει άλλο παιδί», πρόσθεσε.
Παράλληλα ανέφερε τα περιστατικά βίας που είχε βιώσει στο σπίτι τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η μητέρα της τήν είχε απειλήσει ότι «θα με θάψει».
Στο τμήμα ανθρωποκτονιών η υπόθεση για την Αμαλιάδα
Αποφασίστηκε η έρευνα για την υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα να περάσει πλέον στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.
Η σχετική ενημέρωση έχει γίνει προφορικά από τις εισαγγελικές αρχές και αύριο αναμένεται να γίνει και επίσημα η σχετική παραγγελία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία ενημέρωση αρχικά ότι θα ζητηθεί η έρευνα για τους θανάτους των 4 πρώτων μωρών ωστόσο τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ζήτησαν να συμπερλιφθεί και ο τελευταίος θάνατος που αφορά τον μικρό Παναγιώτη, τον περασμένο Αύγουστο.
Τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα και μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κος Γαλαντέρης, τόνισε ότι δεν περιμένει να προκύψει κάτι από τις τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς από μόνες τους δεν επαρκούν για να οδηγήσουν σε ασφαλές συμπέρασμα όσον αφορά την απόδοση υπαιτιοτήτων σε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.
Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε, παράλληλα, ότι μία ουσία μπορεί να εντοπιστεί στη σορό ενός νεκρού ατόμου αρκετό καιρό μετά τον θάνατο, όταν αυτή χορηγήθηκε αιφνιδιαστικά και συνδέθηκε αιτιωδώς με την επέλευση του θανάτου.
- Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο μετά το πολύωρο χειρουργείο – Πώς συνέβη το ατύχημα με το πατίνι
- Χανταϊός στην Ελλάδα: Από την επιδημία του 1985 μέχρι σήμερα
- ΠΑΣΟΚ: Εκλέχθηκαν τα νέα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ – Πρόεδρος ο Κόκκιας, αντιπρόεδρος η Ζούπη
- Στον Αστακό το θαλάσσιο drone «φάντασμα» που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Η προέλευση του και η άγνωστη αποστολή του
- Σάκκαρη: ««Θέλω να επιστρέψω ανάμεσα στις καλύτερες, δεν είμαι χαρούμενη εκεί που βρίσκομαι τώρα»
- «Σφίξαμε τον κορσέ της Νικόλ και το πλευρό της έσπασε» – Η backstage ιστορία του Moulin Rouge στα 25 του
- Ασανσέρ οι τιμές του πετρελαίου εν αναμονή της απάντησης του Ιράν
- Με… Ro-Ro η Ευρώπη αναζητά εμπορική «έξοδο» από το Ορμούζ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442