Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ρέιντζερς και οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βρουν το γκολ, με το οποίο άνοιξαν το σκορ κόντρα στους Σκωτσέζους στο 56′.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο παίκτης – γκολ, είναι ο σκόρερ της ελληνικής ομάδας με τον Μαροκινό σέντερ φορ να τελειώνει με ιδανικό τρόπο την φάση στο 56′.
Ο Μουζακίτης έκανε ωραία πάσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Τσικίνιο πήρε την κεφαλιά δίνοντας πάσα στον Ελ Κααμπί και ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το «Καραϊσκάκη» πήρε… φωτιά με το γκολ που πέτυχε ο Ελ Κααμπί και οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε θέση «οδηγού» στο ματς.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τα τέσσερα σημαντικά λάθη του Λανουά, καθώς οι ξένοι διαιτητές που έφερε είχαν φάλτσα, ενώ κάποιες επιλογές του συζητήθηκαν πριν καν σφυρίξουν