Γκουαρντιόλα: «Δεν τα παρατάω»
«Επιστρέφουμε στο Μάντσεστερ για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα ενάντια στη Μπράιτον. Δεν τα παρατάω. Ίσως κάποιοι το περιμένουν, αλλά δεν τα παρατάω», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα
Η ήττα της Μάντσεστερ Σίτι με 4-1 από τη Σπόρτινγκ στο Champions League την Τρίτη, αποτέλεσε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας – κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από το 2018. Ωστόσο, ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι ανυπομονεί για την πρόκληση να επαναφέρει την ομάδα σε επιτυχημένη πορεία.
Η ήττα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης ακολούθησε τον αποκλεισμό τους από το League Cup από την Τότεναμ και το τέλος ενός αήττητου σερί 32 αγώνων στην Premier League από τη Μπόρνμουθ.
Η Σίτι, είχε αρκετούς τραυματίες και αγωνίστηκε χωρίς παίκτες όπως ο Ρόδρι, ο Τζακ Γκρίλις, ο Ρούμπεν Ντίας και ο Τζον Στόουνς, ενώ ντεμπούτο με την ομάδα έκανε ο 19χρονος αμυντικός Τζαμέι Σίμπσον-Πούσεϊ.
Οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα
«Είναι μια δύσκολη πρόκληση, αλλά είμαι εδώ. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν – το γνωρίζαμε από την αρχή. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Μου αρέσει, το αγαπώ, θέλω να το αντιμετωπίσω, να ενθαρρύνω τους παίκτες μου και να προσπαθήσουμε…», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους.
«Πρέπει να προσπαθήσω να βρω μια εξήγηση. Μερικές φορές είναι απλώς ποδόσφαιρο. Πρέπει να το αποδεχτούμε. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι ο αθλητισμός».
Η Σίτι, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Premier League πίσω από τη Λίβερπουλ, θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει την όγδοη Μπράιτον το Σάββατο.
«Επιστρέφουμε στο Μάντσεστερ για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα ενάντια στη Μπράιτον. Δεν τα παρατάω. Ίσως κάποιοι το περιμένουν, αλλά δεν τα παρατάω», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
