Κρήτη: Προσπάθησε να διαρρήξει το δημαρχείο Κισσάμου αλλά τον πρόδωσαν οι κάμερες
Ο δράστης συνελήφθη για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στο δημαρχείο Κισσάμου και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Προσπάθησε να διαρρήξει το δημαρχείο Κισσάμου στην Κρήτη, δεν τα κατάφερε και τελικά συνελήφθη.
Ο λόγος για έναν 45χρονο άνδρα που τα ξημερώματα της Πέμπτης, προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισβάλλει στο δημαρχείο, προκαλώντας φθορές στην κεντρική πόρτα.
Δεν υπολόγισε τους υπαλλήλους
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δεν κατάφερε να μπει στο δημαρχείο γιατί την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει την πόρτα υπήρχαν εργαζόμενοι εντός του κτηρίου (συντηρητές υπολογιστών) και όταν τους είδε τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη από το υλικό των καμερών ασφαλείας.
Η σύλληψη
Μετά από αναζητήσεις τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν την Παρασκευή.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το δημαρχείο Κισσάμου
Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει τα εξής:
«Συνελήφθη, χθες (01.11.2024) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, ημεδαπός για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 31.10.2024, ο ημεδαπός αποπειράθηκε να διαρρήξει κεντρική είσοδο του Δημαρχείου Κισσάμου με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.
Από την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκε ο ανωτέρω ημεδαπός και ακολούθησε έρευνα στην οικία του κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου».
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442