
Γκρίζλις – Μπακς 122-99: Σε κρίση τα «ελάφια» και τέταρτη σερί ήττα – Πάλευε μόνος του ο Αντετοκούνμπο
Την τέταρτη σερί ήττα τους υπέστησαν οι Μπακς, αυτή τη φορά από τους Γκρίζλις με 122-99, την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειχνε να παλεύει μόνος του.
Σε αγωνιστική κρίση βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς που υπέστησαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους στις πέντε πρώτες τους αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, με τους Μέμφις Γκρίζλις να… περνούν από πάνω τους επικρατώντας 122-99.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμοιαζε να παλεύει μόνος του ανάμεσα στις «αρκούδες», καταγράφοντας 37 πόντους (17/22 δίποντα), 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ στα 34 περίπου λεπτά που έμεινε στο παρκέ από τον Ντοκ Ρίβερς.

Οι Γκρίζλις πάτησαν γκάζι από νωρίς μέσα στην αναμέτρηση, αφού έκλεισαν την πρώτη περίοδο ήδη στο +16 με το 40-26, ενώ έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +22 (70-48) έχοντας σκοράρει 70 πόντους, την ώρα που οι Μπακς έμοιαζαν χαμένοι.
Στο τρίτο δωδεκάλεπτο η… ιστορία δεν άλλαξε πολύ με τις «αρκούδες» να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στο παρκέ, ενώ τα «ελάφια» αποφάσισαν να… ξυπνήσουν μόνο στην τελευταία περίοδο όταν όλα ουσιαστικά είχαν τελειώσει για να μειώσουν κάπως τη διαφορά.
Πέραν του Αντετοκούνμπο, κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με μόνο 4 πόντους και 1/12 σουτ (1/6 δίποντα, 0/6 τρίποντα), όπως και ο Γκάρι Τρεντ Τζ. που είχε 9 με 0/7 μακρινά σουτ. Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτις ήταν οι μόνοι άλλοι διψήφιοι με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη, ο Τζα Μοράντ σταμάτησε στους 29 πόντους με τον Σάντι Αλντάμα να έχει 19.
Τα δωδεκάλεπτα: 40-24, 70-48, 99-70, 122-99
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*
- Οι συνωμοσιολόγοι «γιόρτασαν» την προσελήνωση του Apollo 11 πριν από 57 χρόνια
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη
- Πώς σχεδιασμός και κουλτούρα κάνουν τις ελληνικές πόλεις πιο ζεστές – Τι λέει η Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Συμφώνου
- Υποχρεωτικά τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων λόγω καύσωνα – Εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας
- Αργεντινή: Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες χωρίς τον Μέσι κι ακόμη εννέα ποδοσφαιριστές




