Μια περίεργη υπόθεση που έγινε τα ξημερώματα στο Γαλάτσι ερευνά η αστυνομία.
Μια παρέα νεαρών ηλικίας 17 με 21 ετών παρέλαβε από την πλατεία Κυψέλης δύο γυναίκες τις οποίες είχαν γνωρίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που το όχημα έφθασε στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Ξυλούρη στο Γαλάτσι. Εκεί έτερο όχημα με τέσσερις επιβαίνοντες τους έκλεισε τον δρόμο και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα βγήκαν από αυτό τέσσερα άτομα και κινήθηκαν επιθετικά προς τους νεαρούς. Χωρίς να πουν κουβέντα οι δράστες επιτέθηκαν στους νεαρούς και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν.
Μάλιστα ένα από τα θύματα δέχθηκε χτύπημα με γκλομπ στο κεφάλι.
Εν συνεχεία οι δράστες άρπαξαν δύο κινητά και περίπου 150 ευρώ, ενώ μπήκαν στο όχημά τους μαζί με τις δύο κοπέλες και τράπηκαν σε φυγή.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Ο ρόλος των γονέων είναι να παραμένουν ήρεμοι και υποστηρικτικοί», συμβουλεύουν οι ειδικοί - Η σημασία της διαχείρισης της πίεσης εκ μέρους των μαθητών, έπειτα από κάθε εξεταζόμενο μάθημα
Παράλληλα με τη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής, έχει ενεργοποιηθεί ένα πανελλαδικό δίκτυο παρεμβάσεων και στις 13 Περιφέρειες της επικράτειας για τους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026