Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (pics)
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ΣΕΦ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο φετινό ντέρμπι «αιωνίων», μετά από εκείνο του Super Cup, πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Greek Basketball League.
Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας περίπου δύο ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης ώστε να προετοιμαστούν για να ξεκινήσουν το ζέσταμά τους.
Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να αφήσει εκτός εξάδας ξένων τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που έχει ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό τις τελευταίες μέρες.
Έτσι η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γουόκαπ, Ράιτ, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκη, Βιλντόσα, Φαλ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ και Φουρνιέ.
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
