Αμαλιάδα: Το βράδυ που πέθανε το βρέφος, η Ειρήνη «είχε τσακωθεί» με τη μητέρα του
«Οταν κατέθεσα στην αστυνομία τους είπα να το ψάξουν γιατί το παιδί δεν έφυγε έτσι», λέει φίλη της μητέρας του Παναγιωτάκη, η οποία κοιμόταν μαζί με την Ειρήνη στο δωμάτιο με το μωρό.
Τη μαρτυρία της για την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα καταθέτει η φίλη της Πόπης – της μητέρας του άτυχου Παναγιωτάκη -, η οποία έμενε μαζί τους, πριν το παιδάκι χαθεί ξαφνικά από τη ζωή στις 15 Αυγούστου.
«Ακόμα και το βράδυ εκείνο είχαν τσακωθεί γιατί η Πόπη είχε πάει κάπου μόνη της»
«Στο δωμάτιο κοιμόμασταν με το μωρό εγώ και η Ειρήνη. Η Πόπη κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Εγώ δεν θα παράταγα το παιδί με μια άλλη κοπέλα να κοιμηθούν μαζί. Υπήρχαν πολλές εντάσεις γιατί η Ειρήνη ζήλευε την Πόπη και τσακωνόντουσαν πάρα πολύ άσχημα», λέει στο «Τούνελ» η φίλη της Πόπης (φωτογραφία, επάνω, από βίντεο του Mega).
Προσθέτει ότι «Ακόμα και το βράδυ εκείνο είχαν τσακωθεί γιατί η Πόπη είχε πάει κάπου μόνη της. Είχε κουραστεί από τη συμπεριφορά της και ήθελε ν’ απομακρυνθεί. Οταν κατέθεσα στην αστυνομία τους είπα να το ψάξουν γιατί το παιδί δεν έφυγε έτσι».
«Την υποψιάζεται» είχε πει η μητέρα
Τονίζει πως «Δεν είναι μόνο τα δύο δικά της παιδιά που έχει χάσει. Εχει πεθάνει και το παιδί άλλης μια φίλης της που πρόσεχε. Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά. Να πεθαίνει το παιδί και να μην το καταλαβαίνει».
Και εξηγεί: «Εξω από το αστυνομικό τμήμα μου είπε μάλιστα ότι ο Παναγιώτης πέθανε στα χέρια της. Το είχε πει και η μητέρα του παιδιού στους αστυνομικούς ότι την υποψιάζεται».
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442