
Τσιτσιπάς – Φις 0-2: Έμεινε εκτός τετράδας ο Στέφανος
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε εκτός ημιτελικών του τουρνουά της Βασιλείας καθώς γνώρισε την ήττα από τον Αρτούρ Φις με 2-0 σετ (6-7(5), 3-6).
Νέα πικρή ήττα και αποκλεισμός του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα τενίστα να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ από τον Γάλλο Αρτούρ Φις και να μένει εκτός ημιτελικών του τουρνουά της Βασιλείας.
Ο 20χρονος Γάλλος ήταν ανώτερος του Τσιτσιπά σε όλα τα σημεία του αγώνα και πήρε τη 2η νίκη του σε δύο αναμετρήσεις απέναντι στον Τσιτσιπά.
Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δύο τενίστες στο πρώτο σετ, με τον Φις να φτάνει πρώτος σε break point στο 3-2, ωστόσο ο Στέφνος το «έσβησε» για να διατηρήσει το σερβίς του για το 3-3.
Ο Τσιτσιπάς έσωσε δύο σετ μπολ στο 5-4 του πρώτου σετ και προηγήθηκε 4-3 στο τάι-μπρέικ, αλλά στη συνέχεια ο Φις πήρε τρεις διαδοχικούς κρίσιμους πόντους και έφτασε στο 7-5, κατακτώντας το σετ.
Στο δεύτερο σετ, ο νεαρός Γάλλος εκμεταλλεύθηκε ένα κακό service game του Τσιτσιπά, έκανε break και προηγήθηκε 3-2, για να κλείσει το ματς με νέο break (6-3) και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους τέσσερις καλύτερους της διοργάνωσης.
Τα σετ: 6-7(5), 3-6
- Δακτύλιος: Πότε παύει να ισχύει στο κέντρο της Αθήνας για το καλοκαίρι
- Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές τη Δευτέρα σε 15 περιοχές
- «Ο Σατανάς θα έρθει να σε κυνηγήσει»: Η προειδοποίηση του Μελ Γκίμπσον πριν από τη νέα ταινία για την Ανάσταση
- Πετρέλαιο: Το Μπρεντ πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο
- Σχέση: Ο χωρισμός δεν σημαίνει και το τέλος των συναισθημάτων
- Εξοχικές κατοικίες: Αυξάνονται οι τιμές για αγορά – Οι ακριβότερες περιοχές



