
Ο Ντόρσεϊ είχε 11 πόντους στο πρώτο μέρος και δεν έπαιξε καθόλου στο δεύτερο
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Εφές εκτός έδρας, με αρκετούς παίκτες όμως να κάνουν καλή εμφάνιση. Ο Ντόρσεϊ ξεκίνησε καλά, όμως δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος.
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Αναντολού Εφές με 91-89 για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους Ερυθρόλευκους που είχαν προηγηθεί μέχρι και με 15 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο.
Συνεχίζεται το αρνητικό σερί στην έδρα της Εφές από τον Ολυμπιακό που έχει να νικήσει από το 2017, εκτός έδρας την τουρκική ομάδα. Πολύ καλό ματς έκανε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Δεν έπαιξε καθόλου
Ο ομογενής γκαρντ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, έχοντας 11 πόντους σε 16:09 λεπτά συμμετοχής, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν αγωνίστηκε καθόλου.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα πολύ πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ και αυτό θα γίνει και με άλλους παίκτες ανάλογα το παιχνίδι και τον αντίπαλο. Το έχει πει άλλωστε ο κόουτς Μπαρτζώκας πως κάποιος παίκτης μπορεί να έχει παίξει καλά σε ένα παιχνίδι και να μην αγωνιστεί πολύ στο επόμενο, ή ακόμα και στο ίδιο ματς ανάλογα με το τι ταιριάζει στην αναμέτρηση.
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
- Οι προσπάθειες διασωστών και γιατρών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία

