
Ντε Λα Mπέγια: «Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (pic)
Πολλοί παίκτες έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό και όσα έζησαν τους έχουν μείνει αξέχαστα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντε Λα Μπέγια, που θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε στον Πειραιά.
Είναι αλήθεια πως από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει αρκετοί παίκτες. Ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως όλοι τον θυμούνται με νοσταλγία, όταν φεύγουν ή όταν σταματούν το ποδόσφαιρο.
Ένας από αυτούς είναι και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Ο 38χρονος, πλέον, Ισπανός αριστερός μπακ, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού για έναν χρόνο, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας.
Τι και αν έχουν περάσει 7 χρόνια. Ο Ισπανός παντού μιλάει για τον Ολυμπιακό και δείχνει την αγάπη του για την ομάδα του Πειραιά.
Μάλιστα, ο Ντε Λα Μπέγια έκανε και ανάρτηση στα social media, στην οποία γράφει: «Η Ελλάδα ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καριέρα μου. Πρέπει να ζήσεις την εμπειρία για να καταλάβεις το πάθος που έχουν. Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα εκεί».
Δείτε την ανάρτηση του Ντε Λα Μπέγια
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…



