
Μητσοτάκης: Η Βάσω Παπανδρέου άφησε το δικό της αποτύπωμα και στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή ως Επίτροπος της πατρίδας μας
«Αν και βρεθήκαμε σε αντίθετες όχθες, οφείλω να αναγνωρίσω ότι υπήρξε μια δυνατή προσωπικότητα», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Βάσω Παπανδρέου
«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Βάσως Παπανδρέου», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του, για τον θάνατο της πρώην υπουργού των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως τονίζει, «αν και βρεθήκαμε σε αντίθετες όχθες, οφείλω να αναγνωρίσω ότι υπήρξε μια δυνατή προσωπικότητα».
Και προσθέτει για την εκλιπούσα πως «υπηρέτησε πολλές κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές θέσεις, αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα και στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή ως Επίτροπος της πατρίδας μας. Θα τη συνοδεύουν, έτσι, η αφοσίωση των φίλων και ο σεβασμός των αντιπάλων της».
«Στην οικογένεια και τους ανθρώπους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», σημειώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια


