Δέσποινα Τσόκου: «Όσες φορές έχω δεχτεί πλήγματα στη δουλειά, ήταν μόνο από γυναίκες»
Η δημοσιογράφος Δέσποινα Τσόκου μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, το κλίμα στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», αλλά και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί στη δουλειά.
Στην εκπομπή του MEGA «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά μίλησε η δημοσιογράφος Δέσποινα Τσόκου, που βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Τσουρού τα Σαββατοκύριακα στο ενημερωτικό μέρος της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».
Μιλώντας στην Ευάννα Ζουμπούρογλου, η δημοσιογράφος μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την δεύτερη σεζόν που συνεργάζεται με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!». «Περνάμε πάρα πολύ ωραία, είναι η δεύτερη χρονιά, οπότε είμαστε ήδη δομημένοι, οπότε έχει φύγει το άγχος που υπήρχε στα πρώτα βήματα της προηγούμενης σεζόν» σημείωσε αρχικά.
«Τις πρώτες μέρες ήμουν ημιλιπόθυμη» παραδέχεται η δημοσιογράφος για την πρώτη της επαφή με τη δουλειά μπροστά από τις κάμερες.
«Είναι μια πολύ απαιτητική γυναίκα στη δουλειά της»
Η Δέσποινα Τσόκου αναφέρθηκε όμως και στην συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη. «Ήμουν δυο χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήμουν συντάκτρια, έβγαινα έξω, έκανα πάρα πολλά κοινωνικά ρεπορτάζ» σημείωσε. «Τη δεύτερη χρονιά ήμουν και βοηθός αρχισυντάκτη, αλλά αισθάνθηκα ότι ήταν η στιγμή να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου και στο ενημερωτικό μπροστά γιατί αυτό με ενδιαφέρει» πρόσθεσε.
«Θα πω το τόσο γνωστό και τετριμμένο ότι ήταν ένα σχολείο, η εκπομπή «Ελένη» γενικά. Είναι μια πολύ απαιτητική γυναίκα στη δουλειά της κάτι το οποίο το καταλαβαίνω απόλυτα και όσο περνάει ο καιρός το καταλαβαίνω περισσότερο γιατί είναι απαιτητική» σημείωσε επίσης για την συνεργασία εκείνη.
«Όσες φορές έχω δεχτεί πλήγματα στη δουλειά, ήταν μόνο από γυναίκες»
Η Δέσποινα Τσόκου απαντά όμως και για το εργασιακό περιβάλλον και τις σχέσεις με συναδέλφους. «Αυτό που με στενοχωρεί κατά περιόδους, είναι ότι όσες φορές έχω δεχτεί πλήγματα στη δουλειά και αναφέρομαι και στη Γερμανία και στην Ελλάδα, ήταν μόνο από γυναίκες» είπε. Και είναι κάτι που ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω. Καταλαβαίνω γιατί γίνεται, αλλά καμιά φορά από αλλού το περιμένεις και από αλλού έρχεται. Αυτές οι επιθέσεις δεν ήταν ποτέ στο πρόσωπό μου, ευθεία επίθεση. Ήταν πάντα από πίσω και μια διάθεση να δημιουργήσουμε κλίμα εναντίον της Δέσποινας».
Κλείνοντας, η Δέσποινα Τσόκου αναφέρθηκε στις σπουδές της, αλλά και στη δύσκολη ισορροπία με την εργασιακής και προσωπικής ζωής: «Δεν ησυχάζω κάνω διδακτορικό εξ αποστάσεως στο γερμανικό πανεπιστήμιο όπου έκανε το διδακτορικό μου στην πολιτική θεωρεία».
«Προσπαθώ το καλύτερο, αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρνω πάντα. Είμαστε εδώ και έξι χρόνια μαζί, τα πρώτα χρόνια δεν τα μετράω πολύ, γιατί είναι εξ αποστάσεως, αλλά είναι τόσα» σημειώνει για την προσωπική της ζωή.
Δείτε τη συνέντευξη της Δέσποινας Τσόκου στο βίντεο που ακολουθεί:
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- Κόντρα Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη για την ακρίβεια στη Βουλή – «Θα λάβει μέτρα ή θα συνεχίσει να “λυπάται και να θυμώνει”;»
- Ελάτε να μου μιλήσετε, δεν δαγκώνω: Ο Μπιλ Γουόρντ των Black Sabbath μιλά για τις μέρες του σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Θεσσαλονίκη: Πτήση προς Σαράγεβο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω επιθετικού επιβάτη
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- Hurriyet: Πουλήθηκαν οι S-400 σε άλλη χώρα του Κόλπου – Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442