
Πανιώνιος – Αιγάλεω 2-0: Τρίτη σερί νίκη για τους Κυανέρυθρους (vid)
Ο Πανιώνιος πέτυχε την τρίτη σερί νίκη του, επικρατώντας με 2-0 του Αιγάλεω και ανέβηκε στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου της Super League 2.
Τα γκολ του Πότσι στο 32′ και του Γεμιστού στο 85′ έκαναν τη διαφορά στο ματς του Β’ ομίλου της Super League 2, χαρίζοντας στον Πανιώνιο τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Αιγάλεω.
Με τον αγώνα της Νέας Σμύρνης έπεσε η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, το φινάλε της οποίας βρίσκει στην κορυφή τους «κυανέρυθρους» με τη Κηφισιά, η οποία χθες πέρασε με «διπλό» από την Πάτρα (2-1 την Παναχαϊκή).
Παράλληλα, η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη, εκτός του ότι διατήρησε το αήττητο μετά από 4 αγωνιστικές (Κηφισιά και Καλαμάτα είναι οι άλλες δύο ομάδες που δεν έχουν χάσει), δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ στα 4 ματς που έδωσε έως τώρα (5-0 τα γκολ), υποχρεώνοντας την ίδια ώρα το «Σίτι» στην πρώτη εφετινή του ήττα (προερχόταν από 2 ισοπαλίες και μία νίκη).
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος, Πότσι, Χρούστινετς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (67′ Ενγκουέμ), Κολοβός (82′ Τσερίσεφ), Βενάρδος (67′ Στούπης), Φελίσιο (36′ Γεμιστός), Νοικοκυράκης (46′ Πιερτζάκομι).
Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος (65′ Τάμπας), Ουνγιαλίδης (76′ Δρίτσας), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καρρίκι, Μπάμπης, Καρβούνης (46′ Τάτσης), Βάρκας, Νταβιώτης (23′ Ζούνης), Τσούκαλος (65′ Νίκολλι).
Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής στον Β΄ Όμιλο
ΑΕΚ Β’ – Καλαμάτα 2-2
Χανιά – Παναργειακός 1-2
Ηλιούπολη – Αστέρας Aktor B’ 1-0
Παναχαϊκή – Κηφισιά 1-2
Πανιώνιος – Αιγάλεω 2-0
Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
1. Κηφισιά 10
2. Πανιώνιος 10
3. Καλαμάτα 8
4. Ηλιούπολη 7
5. Αιγάλεω 5
6. ΑΕΚ Β’ 5
7. Παναχαϊκή 3
8. Παναργειακός 3
9. Αστέρας Τρίπολης Β’ 2
10. Χανιά 1
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης; Η αινιγματική μαντινάδα από τα Σφακιά
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών
- Σαραγόσα: Τριπλασιάστηκαν τα καμένα εδάφη από τη φωτιά – «Ο κίνδυνος εξάπλωσης παραμένει πολύ υψηλός»
- Λέκκας για Κυψέλη: Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση – Δεν τίθεται ζήτημα στατικής επάρκειας των κτιρίων



