
Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Καρμπόνι
Πλήγμα για την Αργεντινή…
Ο επιθετικός μέσος της Αργεντινής, Βαλεντίν Καρμπόνι, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από ρήξη των χιαστών συνδέσμων στο αριστερό του γόνατο κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Εθνική ομάδα του στο Μαϊάμι, ανακοίνωσε η ομάδα του, Ολιμπίκ Μαρσέιγ.
Ο 19χρονος, ο οποίος αγωνίζεται στους «Φωκαείς» δανεικός από την Ίντερ, αποκλείστηκε από την αποστολή για τους αγώνες με Βενεζουέλα και Βολιβία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Η ανακοίνωση της Μαρσέιγ
«Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο εγγύς μέλλον και θ΄ ακολουθήσει το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μαρσέιγ, ευχόμενη στον Καρμπόνι ταχεία ανάρρωση.
Ο Καρμπόνι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την «Αλμπισελέστε» τον Μάρτιο, μετρά τέσσερις συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα την εφετινή περίοδο για την τρίτη στη βαθμολογία Μαρσέιγ.
Πρακτικά, η φύση του τραυματισμού σημαίνει ότι ο ταλαντούχος μέσος χάνει την αγωνιστική περίοδο 2024-25.
- Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς «εισέβαλε» στη Μύκονο
- Παπασταύρου: Η γεώτρηση στο Block 2 του Ιονίου θα ξεκινήσει νωρίτερα
- Η Αριστερά ρευστοποιείται με δική της ευθύνη -και δεν φταίει ο Αλέξης Τσίπρας
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
- Μια φιλοσοφία για τη φροντίδα
- Ο Δήμος Άργους–Μυκηνών στους εορτασμούς για την Ημέρα της Ευρώπης 2026

