
Ο Guardian αποθέωσε την Εθνική ομάδα: «Η πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη»
Με εγκωμιαστικά και ταυτόχρονα συγκινητικά λόγια περιέγραψε την τεράστια νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία υπό το πέπλο του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ ο Guardian.
Η Εθνική μας ομάδα έκανε το απόλυτο έπος στην Αγγλία και επικράτησε με 2-1 στο Γουέμπλεϊ σε ένα ματς που άφησε γλυκόπικρη γεύση στην γαλανόλευκη λόγω του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ.
Η νίκη της Ελλάδας στο Λονδίνο έκανε τον γύρο του κόσμου και όλοι υποκλίθηκαν στην ελληνική ψυχή και στην απίθανη εμφάνιση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που «κατατρόπωσε» τους Άγγλους μέσα στο σπίτι τους.
Ο Guardian δεν θα μπορούσε να μην υποκλιθεί σε αυτή την Ελλάδα, μετά τη νίκη της κόντρα στην Αγγλία στο Λονδίνο. Τη «γαλανόλευκη» αυταπάρνηση που οδήγησε αυτούς τους ήρωες στον θρίαμβο και άλλαξε νότα στα δάκρυά τους, από λύπη για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, σε χαρμολύπη υπερηφάνειας.
Το διάσημο αγγλικό Μέσο λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα, δεν έχασε την ευκαιρία και δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο της Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα αναφέρει
«Αυτό ακριβώς άξιζε η Ελλάδα. Τι εμφάνιση υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ήταν υπέροχη από την αρχή μέχρι και το τέλος. Νίκησε την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σκόραρε στο Γουέμπλεϊ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έβαλε την μπάλα στα αγγλικά δίχτυα πέντε διαφορετικές φορές! Πήρε τη νίκη που η προσπάθειά της άξιζε και φτάνοντας σε αυτή, θυμήθηκε τον πεσόντα παίκτη της, Τζορτζ Μπάλντοκ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη», ήταν το φοβερό σχόλιο του Guardian για το παιχνίδι.
- Ινδονησία: Πέντε επιζώντες ναυαγίου διασώθηκαν ύστερα από αρκετά 24ωρα στη θάλασσα
- Φωτιά στα Σελίνια Σαλαμίνας – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους, «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Ποια ήταν η πρώτη ανάμνηση του Νίκου Ανδρουλάκη από αγώνα Μουντιάλ;
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»


