
Ντέμης: «Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Κωστούλας – Θα πόνταρα πάνω του να γίνει ο νέος Ιωαννίδης» (vid)
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μπάμπη Κωστούλα ο Ντέμης Νικολαΐδης…
Στην εξαιρετική εικόνα του Μπάμπη Κωστούλα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη NOVA.
Ο παλαίμαχος άσος τόνισε πως ο νεαρός επιθετικός άλλαξε την εικόνα της ομάδας του ενώ επισήμανε πως θα χαρεί να τον δει να γίνεται ο νέος Ιωαννίδης.
Μεταξύ άλλων είπε ο Ντέμης για Κωστούλα
«Δεν ήξερα ότι μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό ο Κωστούλας. Έχει κάνει τρομερή δουλειά, άλλαξε τον Ολυμπιακό. Θα πόνταρα πάνω του, νιώθω ότι θα δούμε πολλά από αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Θα χαρώ να γίνει ο νέος Ιωαννίδης, να είναι η νέα γενιά, που ακολουθεί.
Και ο Μουζακίτης μου άρεσε, έχει πολύ καλή αλλαγή στο παιχνίδι του. Είναι σπάνιο να βλέπουμε δύο παιδιά σε αυτή την ηλικία να παίζουν και δη σε ντέρμπι. Μακάρι κάποτε να μην είναι είδηση αυτό».
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας Πέτρο θα μηνύσει αυτόν του Εκουαδόρ Νομπόα για συκοφαντική δυσφήμιση
- Εκλογές Βουλγαρία: Πολύ κοντά στην αυτοδυναμία ο Ρούμεν Ράντεφ
- Δύο αμερικανοί «εκπαιδευτές» και δύο μεξικανοί νεκροί μετά από επιχείρηση εναντίον των καρτέλ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της




