
Εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στην ΚΕ για μετάθεση του Έκτακτου Συνεδρίου στις 8-10 Νοεμβρίου
Η εισήγηση προς το όργανο (ΚΕ) είναι να παραμείνουν ως έχουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11)
Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου, καθώς η Πολιτική Γραμματεία εισηγήθηκε κατά πληροφορίες τη μετάθεσή του για 8-10 Νοεμβρίου.
Υπήρξε ενημέρωση των μελών της πολιτικής γραμματείας και απόφαση της, πριν την συνεδρίαση της ΚΕ για θέμα οργανωτικό που αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου.
Η εισήγηση προς το όργανο (ΚΕ) είναι να παραμείνουν ως έχουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) και να μετακινηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου στις 8-10/11. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών θα είναι σε αυτό το πλαίσιο 25/10 και η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2-3/11.
- Ο Λευκός Οίκος χρησιμοποίησε τραγούδι της Κέιτι Πέρι σε βίντεο από βομβαρισμούς στο Ιράν
- Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ένοπλος ανοίγει πυρ, βάζει φωτιά σε σπίτι – 21 τραυματίες
- Πώς συγκρίνεται η Ευρώπη με τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου στον ατομικό πλούτο; – Πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Πρωταθλητής ο Καραλής στο επί κοντώ για 6η σερί χρονιά (vid)
- Σαράντα αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο – Μάχη σε πέντε μέτωπα για τους πυροσβέστες
- Καλλιθέα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου ξυλοδαρμού της 37χρονης εγκύου από τον σύντροφό της





