Αλλαγές στο ΑΤ Ομονοίας έχουν δρομολογηθεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα τελευταία περιστατικά με τον 29χρονο κρατούμενο από το Μπαγκλαντές που βρέθηκε απαγχονισμένος στο κρατητήριο και την απόδραση ενός άλλου μέσα σε λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί στη θέση του Διοικητή στο συγκεκριμένο ΑΤ ένας ανώτερος αξιωματικός αν και δεν προβλέπεται για τη συγκεκριμένη θέση.
Ανώτερος αξιωματικός
Με τον τρόπο αυτό εκδηλώνεται και η έντονη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του μέχρι τώρα Διοικητή στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας ο οποίος αν και δεν απομακρύνεται ουσιαστικά υποβαθμίζεται.
Όπως επισημαίνεται από αστυνομικές πηγές μετά τη διαπίστωση μιας σειράς δυσλειτουργιών στο ΑΤ Ομόνοιας κατέστησαν αναγκαία τη λήψη μέτρων και την αλλαγή προσώπων.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών έχουν καταγγείλει την υποστελέχωση του ΑΤ Ομονοίας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας