Η βουλευτής Μονογυιού για την έξαρση βίας ανηλίκων – «Γιατί να μην πηγαίνουν στο κατηχητικό και στις μεγάλες πόλεις;»
Τη δική της... πρόταση για να μπει φρένο στα φαινόμενα βίας των ανηλίκων διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού
Στο θέμα της έξαρσης της βίας ανηλίκων αναφέρθηκε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, η οποία βρήκε τη… λύση στο κατηχητικό.
Η κ. Μονογυιού (ΣΚΑΪ) αναφέρθηκε στην έξαρση βίας ανηλίκων τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι ένα φαινόμενο απίστευτα τραγικό, να βλέπεις ανήλικα παιδιά να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.
Αν δεν μπορείς να τα βρεις δεν χρειάζεται να προχωράς σε βία» τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει.
«Τέτοια φαινόμενα δεν βλέπαμε στη δική μου τη γενιά. όταν υπήρχε μία λάθος συμπεριφορά, πήγαινε ο γονιός στον άλλο γονιό και του έλεγε μάζεψε το παιδί σου» σημείωσε.
Αμέσως μετά ωστόσο, η βουλευτής της ΝΔ φαίνεται πως βρήκε… τη λύση για να μπει φρένο σε αυτά τα φαινόμενα.
«Πρέπει να επιστρέψουμε στις βάσεις μας. Έχει απομακρυνθεί κι ο κόσμος λίγο από αυτό που λέμε θρησκεία.
Τα παιδιά στην επαρχία πηγαίνουν και ένα κατηχητικό. Θα το πάει η γιαγιά, θα το πάει η μάνα. Γιατί να μη συμβαίνει αυτό και στις μεγάλες πόλεις;» αναρωτήθηκε.
- «Saronicos Project»: Αποκρυπτογραφώντας τα μυστικά του βυθού του Σαρωνικού
- Ο νεαρός σκυλάκος Μίλο, που τον πέταξαν στον δρόμο, καρτερά τον άνθρωπό του
- Νέα κρίση, παλιά συνταγή: Ειδικοί αξιολογούν τα κυβερνητικά μέτρα για τις ανατιμήσεις λόγω πολέμου
- Πόθοι κάτω από τη γούνα: Μicro-dramas με πλούσια και φτωχά AI κατοικίδια, η νέα μανία στην Κίνα
- Το μήνυμα που έστειλε ο Μπαντής: «Καμιά φανέλα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»
- Αγορές σε τεντωμένο σχοινί -Έρχεται νέος «Μαύρος Κύκνος» τον Μάρτιο;




