
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μπράγκα: Μέσα Ζέλσον, Μασούρας και Πιρόλα (pic)
Οι τρεις παίκτες βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα (03/10, 19:45) για το Europa League.
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα (03/10, 19:45) για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (2/10) υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την πορτογαλική ομάδα.
Σε αυτή βρίσκονται κανονικά οι Γιώργος Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς και Λορέντζο Πιρόλα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα και τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου προπονητή για το παιχνίδι με την Μπράγκα. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει βασικοί στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας και Κωστούλας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
? #OLYSCB: ?⚪️ Squad list#Olympiacos #UEL pic.twitter.com/tLnXUStgql
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) October 2, 2024
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο ΣΥΡΙΖΑ που… έφαγε τον εαυτό του: Κρίση ηγεσίας, ταυτότητας και κοινωνικής εκπροσώπησης οδήγησαν στην πτώση
- Sky Sports: «Ο Λευκός Οίκος άναψε πράσινο στην Αργεντινή για το πανό των Φώκλαντ στον τελικό (vid)
- Συνθήκες καύσωνα μέχρι την Τετάρτη – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)

