
Βεζένκοφ ενόψει Παναθηναϊκού: «Να τα κάνουμε όλα τέλεια για να κερδίσουμε»
Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ ενόψει του τελικού του Super Cup.
Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, εν τέλει ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Περιστερίου με σκορ 79-74 και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (29/9, 20:30).
Ο Σάσα Βεζένκοφ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη για την εμφάνισή της, ενώ τόνισε πως αύριο οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να τα κάνουν όλα τέλεια για να νικήσουν τους «πράσινους».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βεζένκοφ στην ΕΡΤ
«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, είναι ομάδα που παλεύει, αυτό είναι το στιλ, το πνεύμα του. Χάσαμε φάσεις 50-50, στην άμυνα, βολές, φάσεις που εξαρτώνται από εμάς. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα βάλουμε. Είναι θέμα διάθεσης και να μπούμε σωστά στο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μία δύσκολη ομάδα.
Το Περιστέρι έπαιξε πολύ καλά και εμείς δεν προσεγγίσαμε το ματς όπως θέλαμε στις φάσεις που ανέφερα.
Είναι ένας τίτλος, ένας ματς διαφορετικό, δίνει ψυχολογία και το ματς και ο τίτλος, δε κρινόμαστε από αυτό. Θέλουμε να τον κατακτήσουμε, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Είναι ένα σπουδαίο ματς, με μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να τα κάνουμε όλα στο 100% για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο.
Είναι παίκτες-κλειδιά οι Φαλ και Μιλουτίνοφ. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, όλες οι ομάδες έχουν τραυματίες. Να είμαστε σκληροί στο 50-50, στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες. Να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε».
- Κατρίνης: Να ενημερωθεί άμεσα η Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής για το ουκρανικό drone
- Ιράν: Στα μέσα Ιουνίου η κηδεία του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Τρεις ημέρες θα διαρκέσουν οι τιμητικές εκδηλώσεις
- Ο Κιάνου Ριβς ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που κινδυνεύει με 10ετή φυλάκιση για απάτη εκατομμυρίων
- Water Polo League: Η «Χρυσή Βίβλος» στις γυναίκες – Τα 16 πρωταθλήματα έφτασε ο Ολυμπιακός
- Φωτιά σε υπόγειο καταστήματος στο Κολωνάκι
- Τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου στην πλατεία Κολιάτσου – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός



