
Sold out οι τελικοί του Super Cup
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ, έγινε sold out για τους αγώνες του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά και τον μικρό τελικό μεταξύ Άρη και Περιστερίου.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην πρώτη φετινή τους «μάχη», θα αναμετρηθούν απόψε (29/9, 20:30) στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου στον τελικό του Super Cup.
Παράλληλα, θα διεξαχθεί και ο μικρός τελικός του τουρνουά μετά του Άρη και του Περιστερίου, με τις δύο αυτές αναμετρήσεις να είναι sold out, όπως ανακοίνωσε η Basket League.
Οι διαιτητές των δύο τελικών
Το μεσημέρι της Κυριακής έγιναν γνωστοί οι διαιτητές στον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που θα γίνει απόψε στο κλειστό της Καλλιθέας της Ρόδου (20:30).
Τη μεγάλη αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.κ. Παπαπέτρου, Τσολάκος και Τσιμπούρης, με stand by τον Καρπάνο και κομισάριο τον Νιγιάννη.
Στον μικρό τελικό μεταξύ Άρη και Περιστερίου (16:45) διαιτητές θα είναι οι Tσαρούχα, Τηγάνης και Μηλαπίδης.
- Τσουκαλάς: Το πραγματικό δίλημμα είναι με το ΠΑΣΟΚ των πολλών και αγνοημένων ή με τη ΝΔ των ευνοημένων μιας ελίτ
- Συναγερμός για φωτιά στη Ρόδο – Στη μάχη και 4 εναέρια μέσα
- Η Εθνική Σενεγάλης… αναβιώνει το «The Terminal» παραμένοντας εγκλωβισμένη στο Σιάτλ
- Μύκονος: Γνωστή Ιταλίδα ηθοποιός – μοντέλο τρώει ωμό ψάρι και γίνεται viral
- Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε 34χρονο μετά από καταγγελία για άσεμνες πράξεις σε 3χρονο
- Greece Weighs Different Tax Plans For Thessaloniki Fair
