Sold out οι τελικοί του Super Cup
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ, έγινε sold out για τους αγώνες του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά και τον μικρό τελικό μεταξύ Άρη και Περιστερίου.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην πρώτη φετινή τους «μάχη», θα αναμετρηθούν απόψε (29/9, 20:30) στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου στον τελικό του Super Cup.
Παράλληλα, θα διεξαχθεί και ο μικρός τελικός του τουρνουά μετά του Άρη και του Περιστερίου, με τις δύο αυτές αναμετρήσεις να είναι sold out, όπως ανακοίνωσε η Basket League.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GBL (@greek_basketball_league)
Οι διαιτητές των δύο τελικών
Το μεσημέρι της Κυριακής έγιναν γνωστοί οι διαιτητές στον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που θα γίνει απόψε στο κλειστό της Καλλιθέας της Ρόδου (20:30).
Τη μεγάλη αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.κ. Παπαπέτρου, Τσολάκος και Τσιμπούρης, με stand by τον Καρπάνο και κομισάριο τον Νιγιάννη.
Στον μικρό τελικό μεταξύ Άρη και Περιστερίου (16:45) διαιτητές θα είναι οι Tσαρούχα, Τηγάνης και Μηλαπίδης.
- Η «Ιθάκη» στα Γιάννενα – Το νέο κόμμα, το διακύβευμα για μια «νέα μεταπολίτευση» και οι 7ρίξεις
- Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στο Πικέρμι
- Μπορεί η μεσογειακή διατροφή να μας «χαρίσει» ακόμα και 10 χρόνια ζωής;
- Ο Κολίνα στηρίζει το «ένα σουτ» στα πέναλτι
- Πώς θα εκπληρώσει η ΕΕ την υπόσχεσή της στα παιδιά; – Το ένα τέταρτο των παιδιών στην Ευρώπη αντιμέτωπο με τη φτώχεια
- Συνταγή: Σφουγγάτο


