Η FIFA τιμωρεί τον Μαρτίνες για τις προκλητικές του χειρονομίες με το τρόπαιο του Copa America (vid)
Ποινή δύο αγωνιστικών στον Ντίμπου Μαρτίνες επέβαλε η FIFA μετά τις νέες χειρονομίες που έκανε στους πανηγυρισμούς του για την κατάκτηση του Copa America
Η FIFA πήρε την απόφαση να επιβάλλει ποινή δύο αγωνιστικών στον Αργεντίνο τερματοφύλακα, με αφορμή τους προκλητικούς του πανηγυρισμούς μετά τη κατάκτηση του Copa America το περασμένο καλοκαίρι, όπου η αλμπισελέστε νίκησε τη Κολομβία με 1-0.
Αυτό σημαίνει ότι ο Μαρτίνες δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Αργεντινής στα επόμενα δύο ματς της στα προκριματικά του Μουντιάλ, με αντιπάλους τη Βενεζουέλα (11/16) και τη Βολιβία (16/10).
Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 32χρονος κίπερ προκαλεί με τις χειρονομίες και τους πανηγυρισμούς του. Κάτι ανάλογο είχε πράξει και μετά το τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ στον τελικό με τη Γαλλία όταν είχε χρησιμοποιήσει το τρόπαιο τους… προκλητικούς πανηγυρισμούς του.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.