
Κασσελάκης: Στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά τον θάνατο του μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ
Ο θάνατος του μετανάστη έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις - Ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα το απόγευμα
Στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα θα βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου ο Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο του θανάτου του μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ από το Πακιστάν.
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα περί τις 18:00. Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του μετανάστη έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, όπου έφτασαν έως και την παρέμβαση της Διεθνής Αμνηστίας, που ζήτησε «άμεση, ενδελεχή, διαφανή & αποτελεσματική έρευνα συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης πιθανού κινήτρου διακρίσεων».
ΣΥΡΙΖΑ: Να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι ο Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ «βρέθηκε στον χώρο προσωρινής κράτησης του ΑΤ, ο οποίος είναι ο μόνος που δεν παρακολουθείται από κάμερες ασφαλείας. Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι υποχρεωμένες να δώσουν άμεσα ξεκάθαρες, πειστικές και πλήρεις απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στα χέρια της αστυνομίας».
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε πως «η άμεση ποινική διερεύνηση από τις εισαγγελικές αρχές και η διοικητική διερεύνηση από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι προϋποθέσεις για την προστασία του κράτους δικαίου».
Τέλος, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε την ελληνική πολιτεία και τις δικαστικές αρχές να προστατέψουν το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα και να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.
- Κεφαλονιά: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Μυρτούς – «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»
- Α Bola: «Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Φώτης Ιωαννίδης»
- ΠΑΓΝΗ: Κίνδυνος στα χειρουργεία λόγω υποστελέχωσης στην καθαριότητα
- Gamer, μουσικό είδωλο του TikTok, στυγνός δολοφόνος; Σύλληψη του d4vd για το διαμελισμό 14χρονης φαν
- Δημήτριος Ψαρρός: Εξετελέσθη, εδολοφονήθη μετά την μάχην, άνευ δίκης
- Λύση στο μυστήριο θάνατο της 30χρονης στο κέντρο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Τα σενάρια που εξετάζονται







