Σβαμπ: «Αξίζουμε να είμαστε εδώ»
Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Γαλατασαράι.
Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα του στη League Phase του Europa League με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για τη δυναμική των Τούρκων, για το επίπεδο δυσκολίας της διοργάνωσης, για το νέο φορμάτ, αλλά και για το τι περιμένει από το παιχνίδι.
Οι δηλώσεις του Στέφαν Σβαμπ:
Για το αν είναι ο αυριανός ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι ένα νέο σύστημα διεξαγωγής. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».
Για το επίπεδο δυσκολίας που έχει η διοργάνωση: «Είναι πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Θέλαμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζουμε να είμαστε εδώ όμως και θα το απολαύσουμε. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την πρόκληση».
Για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στη Γαλατασαράι: «Είναι οκτώ παιχνίδια και μοιάζει λίγο η διαδικασία με τα ελληνικά πλέι οφ. Δύσκολα παιχνίδια σε τοπ ομάδες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δίκη μας ομάδα. Να είμαστε προσεκτικοί. Θα έχουν τον κόσμο τους, που θα ακούγονται εξίσου δυνατά, αλλά θα έχουμε και εμείς τους δικούς μας που θα ακούγονται. Να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα αυτό είναι το κλειδί».
Για το πως του φαίνεται το νέο φορμάτ: «Είναι σίγουρα κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Δεν ήταν κακό και το προηγούμενο φορμάτ. Είναι δύο έξτρα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για το γεγονός πως η Γαλατά έχει στο ρόστερ της παίκτες με βαριά βιογραφικά: «Πάντα είναι ωραίο να παίζεις απέναντι σε μεγάλους παίκτες. Έχουμε και εμείς όμως καλούς παίκτες στην ομάδα μας. Έχουμε καλό και έμπειρο γκρουπ».
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442