
Τροχαίο στην Ορεστιάδα: Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 10 μετανάστες
Οι επιβάτες του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Ορεστιάδα αναμένεται να παραμείνουν προληπτικά στο Νοσοκομείο
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Κυριακής στην επαρχιακή οδό μεταξύ των χωριών Άρζου και Κριού στην Ορεστιάδα. Όλα άρχισαν, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δέκα μετανάστες ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε καναλέτο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, μετά την σύγκρουση οι πρώτοι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.
Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο
Μέχρις στιγμής έχουν εξεταστεί δύο μετανάστες, η κατάσταση των οποίων κρίνεται ικανοποιητική. Οι επιβάτες του οχήματος είναι όλοι άνδρες, ενώ αναμένεται να παραμείνουν προληπτικά, για μια ημέρα, στο Νοσοκομείο, μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις.
- LIVE: Ελβετία – Αλγερία
- Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο! (vids)
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία



