
ΣΥΡΙΖΑ: Εκρηκτικό κλίμα στην Πολιτική Γραμματεία
H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σκληραίνει η διαμάχη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή όπου δεν αποκλείεται να ανατραπεί ο οδικός χάρτης για το Έκτακτο Συνέριο και τις κάλπες αλλαγής ηγεσίας. Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας σημειώνονται εντάσεις και μια οργισμένη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη που σημειώνει ότι «όποιοι διαρρέουν ψέματα το κάνουν για να τορπιλίσουν την κατάσταση».
Η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε «δεν είπα ποτέ για πόθεν έσχες» και πως οι διαρροές «είναι απολύτως κατασκευασμένες και ψευδείς». Η Όλγα Γεροβασίλη διευκρίνισε: Εγώ είπα στην Πολιτική Γραμματεία «θα ανοίξουμε θέμα προϋποθέσεων ή θα το κλείσουμε για να μην σέρνεται», εμφανώς φορτισμένη και οργισμένη.
Μάλιστα η κ. Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας.
Τη Δευτέρα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης, την ίδια ώρα, σύμφωνα με το περιβάλλον του, αναβάλλει και πάλι τις ανακοινώσεις του για τη Δευτέρα (23/09) αφού πρώτα κλειδώσει ο οδικός χάρτης στην ΚΕ ενώ ο Παύλος Πολάκης καταθέτει εκ νέου χρονοδιάγραμμα επίσπευσης του Συνεδρίου και των εκλογών κατά ένα μήνα.
Στην επίσπευση των διαδικασιών συμφωνούν οι δύο πλευρές Κασσελάκη – Πολάκη και αυτό το μπλοκ δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένα συσχετισμό στην ΚΕ που ίσως να κερδίσει έδαφος σε σχέση με την προηγούμενη ψηφοφορία της ΚΕ κατά την οποία εξέπεσε από πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης με 163 υπέρ της πρότασης μομφής και 120 κατά, με το στρατόπεδο του κ. Πολάκη τότε να συντάσσεται με την πλειοψηφία.
Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτική Γραμματεία κατά την πρόσφατη συνεδρίασή της αποφάσισε οι εκλογές να διεξαχθούν στις 24 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικές την 1η Δεκεμβρίου.
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο ΣΥΡΙΖΑ που… έφαγε τον εαυτό του: Κρίση ηγεσίας, ταυτότητας και κοινωνικής εκπροσώπησης οδήγησαν στην πτώση
- Sky Sports: «Ο Λευκός Οίκος άναψε πράσινο στην Αργεντινή για το πανό των Φώκλαντ στον τελικό (vid)
- Συνθήκες καύσωνα μέχρι την Τετάρτη – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)



