Παρεμβάσεις σε 122 χιλιόμετρα της παλαιάς εθνικής οδού Ηρακλείου-Ρεθύμνου
Ξεκίνησαν τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου προϋπολογισμού 27.300.000 ευρώ.
Αυτοψία στα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στα όρια του Δήμου Μαλεβιζίου, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, μαζί με τον Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα και άλλα στελέχη.
Σε αυτή τη φάση, εργασίες πραγματοποιούνται στην περιοχή Δροσιάς (Γενή Καβέ). Έχουν ήδη ασφαλτοστρωθεί πάνω από 15 χιλιόμετρα ξεκινώντας πριν τον οικισμό του Μαράθους και της Δαμάστας μέχρι τα όρια του Δήμου Μαλεβιζίου. Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα Περιβόλια Ρεθύμνου, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες στο τμήμα από την περιοχή του Γαζίου μέχρι το Μάραθος. Στα έργα περιλαμβάνεται η αντικατάσταση του ασφαλοτάπητα, οι τοποθετήσεις στηθαίων, φωτισμού και πινακίδων σήμανσης.
«Μαζί με τους δήμους προχωρούμε τις παρεμβάσεις»
Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Σκουλάς ανέφερε: «Ξεκινήσαμε ένα ακόμη σημαντικό έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας. Μαζί και με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τα αυτοδιοικητικά στελέχη του Δήμου Μαλεβιζίου επισημάναμε διάφορες τοπικές ιδιαιτερότητες και με την συνεργασία των τοπικών εκπροσώπων προχωράμε και σε αυτές τις παρεμβάσεις. Πάντα με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και την μεθοδική προσπάθεια των στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε.».
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης εφιστά την προσοχή των διερχόμενων οδηγών στις σημάνσεις του έργου.
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Πικέρμι: Μετωπική σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός μηχανής


