
Στο επίκεντρο του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ τα κρίσιμα νομοσχέδια
Η ΚΕΔΕ στο αυριανό ΔΣ θα θέσει επί τάπητος της παρατηρήσεις της στα νομοσχέδια που αφορούν την Αυτοδιοίκηση Α΄Βαθμού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδριάζει αύριο Πέμπτη και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ένωσης (Γενναδίου 8).
Κατά την αυριανή συνεδρίαση θα γίνει ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Επίσης θα συζητηθούν μεταξύ των άλλων τα εξής θέματα:
- Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο: «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης των αποβλήτων, τη βελτίωση του πλαισίου εξοικονόμησης ενέργειας, την ανάπτυξη των έργων ενέργειας και την αντιμετώπιση πολεοδομικών ζητημάτων».
- Το «Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα – Αναθεωρημένη έκδοση».
- Παρατηρήσεις – Προτάσεις της ΚΕΔΕ επί του «Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου».
- Το αίτημα της ΚΕΔΕ για καταβολή αποζημίωσης και για το 2024 των αγροτεμαχίων που παραμένουν «μπαζωμένα» σε όλες τις πληγείσες περιοχές από τους «Ντάνιελ» και «Ελίας».
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ: https://kede.gr/
- Χαλκιδική: Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία – Χαροπαλεύει η 7χρονη κόρη
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα





