
Εύβοια – Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 35χρονος δασεργάτης
Εύβοια: Ο άτυχος δασεργάτης τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν καταπλακώθηκε από δέντρο την ώρα που εργαζόταν στο Τελέθριον Όρος
Εργατικό δυστύχημα με νεκρό έναν 35χρονο δασεργάτη, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου στην Εύβοια.
Ο 35χρονος εκτελούσε υλοτομικές εργασίες στο Τελέθριον Όρος του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, και σύμφωνα με το eviaonline, τον χτύπησε στο κεφάλι κορμός δέντρου που έσερνε τρακτέρ. Το ξύλο βρήκε κάποιο εμπόδιο στο έδαφος με αποτέλεσμα να σηκωθεί όρθιο και να τραυματίσει θανάσιμα τον 35χρονο.
Η σορός του άτυχου δασεργάτη, παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ, ενώ η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.
- Η Ιουλία Τσέτη στο Delphi Forum XI: «Η βιωσιμότητα είναι συνέχεια και συνέπεια – Οι εργαζόμενοι σύμμαχοί μας»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Νατάσα Μωϋσόγλου: Πέθανε η αγαπημένη μουσικός
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Μουρτζούκου: Τη μητέρα του Παναγιωτάκη κατονόμασε ως δολοφόνο – Σοκάρουν οι εικόνες με την κακοποίηση του μωρού
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου

