
H Mαρσέιγ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ραμπιό (pic)
Οριστικό deal μεταξύ Μαρσέιγ και Ραμπιό, με τον Γάλλο μέσο να αναμένεται σήμερα (16/9) στη Γαλλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Φωκαείς»
Στην Ligue 1 θα αγωνιστεί ξανά ο Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος αποδέχτηκε τη πρόταση της Μαρσέιγ.
Η ομάδα της Μασσαλίας ανακοίνωσε πως ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον 29χρονο μέσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία 5 χρόνια, στις αρχές του καλοκαιριού.
Ο Ραμπιό θα περάσει τη Δευτέρα (16/9) από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο επιστρέφοντας στην Ligue 1 μετά το 2019, όταν αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Την περασμένη σεζόν ο διεθνής Γάλλος χαφ είχε 35 εμφανίσεις και 5 γκολ με την Γιουβέντους, ενώ μετρά 48 παρουσίες και 4 ασίστ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας έχοντας θέση βασικού στο τελευταίο Euro.
Δείτε την ανάρτηση
L’Olympique de Marseille annonce avoir trouvé un accord de principe avec ?????? ?????? pour la venue au club du milieu international français.
Le joueur s’engagera avec l’OM sous réserve du résultat de la visite médicale.
— Olympique de Marseille (@OM_Officiel) September 15, 2024
- Συγκινήθηκε στο «αντίο» του ο Ντεσάν: «Δύο, τρία μηνύματα με έκαναν να κλάψω – Θα μου λείψει η Εθνική» (vid)
- Ουκρανία: Μαίνεται η πολιτική κρίση – Γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο των διαδηλωτών ο αρχιστράτηγος Σίρσκι
- Προβλήματα σύνδεσης στο Facebook – Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες για «μη διαθέσιμη» σελίδα
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι ινφλουένσερ στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς


