
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 32-25: Ξεκίνημα με κούπα για τους Πειραιώτες! (vid)
Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού νίκησε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην ιστορική σεζόν των 100 ετών του πειραϊκού συλλόγου.
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού τον τελικό του Σούπερ Καπ με τον ΠΑΟΚ, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν εύκολα του Δικεφάλου στο κλειστό της Ηλιούπολης με 32-25 και να κατακτούν το βαρύτιμο τρόπαιο.
Οι Πειραιώτες πήραν από την αρχή της αναμέτρησης το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν σε κανένα σημείο, με τους παίκτες του Ζέλικο Μπάμπιτς να ανοίγουν λογαριασμό και να κατακτούν τον πρώτο τίτλο στην ιστορική σεζόν των 100 ετών του Ολυμπιακού.
Η πρώτη κούπα της σεζόν στο χάντμπολ βάφτηκε… ερυθρόλευκη!
Το μέτρημα για τον πειραϊκό σύλλογο άρχισε, με όλες τις ομάδες του Ερασιτέχνη να έχουν δυναμώσει πάρα πολύ, χάρη στην αμέριστη στήριξη του κόσμου και να ετοιμάζονται για σπουδαία πράγματα, όπως φυσικά και οι αντίστοιχες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 6-2, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο 10-6. Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 16-13. Στην αρχή του δεύτερου μέρους οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 23-19 και στη συνέχεια με 26-20, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης οι παίκτες του Ζέλικο Μπάμπιτς κυριάρχησαν και στις δύο πλευρές του παρκέ, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να φτάνει με… μαθηματική ακρίβεια στο 32-25 και στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ.
Η χρυσή βίβλος του Σούπερ Καπ:
1999 Ιωνικός
2022 Ολυμπιακός
2023 Ολυμπιακός
2024 Ολυμπιακός
- Σε δύο ρόδες η πόλη: Ο Δήμος Παπάγου–Χολαργού επενδύει στη μικροκινητικότητα
- Ερωτηματικό αν τα 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν ο κύριος σεισμός – Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι
- Κρήτη: Δολοφονία 43χρονης – Τα μηνύματα του δράστη στον αδερφό του θύματος και στην ξαδέλφη
- Ποιο το μέλλον της Ευρώπης αν οι ΗΠΑ φύγουν από το ΝΑΤΟ – Η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής στην Άγκυρα
- Το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την ποινή του Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία στο ΟΑΚΑ
- Ξεκάθαρος ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ: «Δεν θέλουμε να αποκλειστεί το Ιράν από το Μουντιάλ»




