Κυλλήνη: Νεκρός 28χρονος μοτοσικλετιστής – Συγκρούστηκε με Ι.Χ. καθώς πήγαινε στη δουλειά του
Ο άτυχος νεαρός εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής και έκανε αυτή τη διαδρομή ίδια ώρα κάθε μέρα
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί της Κυριακής ένας 28χρονος στην Κυλλήνη, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη σε δημοτική οδό που οδηγεί από το Κάστρο Κυλλήνης, στην Ηλεία, προς τη διασταύρωση από Λυγιά στα Λουτρά.
Ήταν 8 το πρωί και ο νεαρός άνδρας κατευθυνόταν στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν. Περίπου στο μέσο της διαδρομής το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 28χρονο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο άτυχος νέος ακολουθούσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο την ίδια ώρα κάθε μέρα. Σήμερα, όμως, έμελλε να μη φτάσει ποτέ στον προορισμό του.
Ο θάνατός του βύθισε στον πένθος συγγενείς και φίλους καθώς και όλη την τοπική κοινωνία στο Κάστρο.
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ανδρουλάκης για αγροτικό: Το ΠΑΣΟΚ απορρίπτει τον προσχηματικό διάλογο
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο



