
Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από τον γιο της – Έπεσε από το μπαλκόνι προσπαθώντας να γλιτώσει
Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ σε συνοικισμό στο Αγρίνιο
Σοκάρει νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο με τη σύλληψη ενός 46χρονο που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την ηλικιωμένη μητέρα του.
Η 75χρονη γυναίκα μάλιστα, σύμφωνα με το agrinionews.gr, στην προσπάθεια της να αποφύγει τον ξυλοδαρμό έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά και πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου με κατάγματα σε χέρια και πόδια και λεκάνη.
Άγριος ξυλοδαρμός
Το δραματικό αυτό περιστατικό συνέβη την περασμένη νύχτα σε συνοικισμό του Αγρινίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες προηγήθηκε λογομαχία και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός της γυναίκας. Η πτώση της συνέβη όταν ο γιος της επιχείρησε να τη χτυπήσει με το σίδερο για τις τέντες.
Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία. Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για υποθέσεις ναρκωτικών.
- Γιορτή σήμερα 16 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]
- Γκολάρα του Έντσο και 1-1 η Αργεντινή! (vid)
- Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας για τη μεγάλη φωτιά στο Μελιδοχώρι – Έκανε εργασίες με τροχό
- Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]
- Η ΕΛΑΣ στο πλευρό των 650 «ομήρων» της ΕΥΔΑΠ: Ασπίδα απέναντι στις απολύσεις των εργολαβικών εργαζομένων





