
Αλιγάτορας δάγκωσε ηλικιωμένη που είχε βγει βόλτα με το σκυλί της στη Φλόριντα
Την δάγκωσε στο πόδι, ενώ της προκάλεσε τραυματισμούς στο χέρι και στον καρπό
Αλιγάτορας δάγκωσε μια 84χρονη γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της στη Νότια Φλόριντα την Πέμπτη, προκαλώντας της «σοβαρούς τραυματισμούς», σύμφωνα με τις αρχές.
Το περιστατικό συνέβη στο Βόρειο Φορτ Μάγιερς κοντά σε μια λίμνη, όταν ο αλιγάτορας, με μέγεθος περίπου 2,20 μέτρα δάγκωσε τη γυναίκα στο δεξί της πόδι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Προστασίας της Φλόριντα για τα ψάρια και την άγρια ζωή.
Η γυναίκα υπέστη επίσης τραύματα στα χέρια και τον καρπό της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής Μπράντλεϊ Τζόνσον.
Σε ό,τι αφορά το σκυλί της δεν φέρει κανέναν τραυματισμό.
Σύμφωνα με το nbcnews.com οι Αρχές έκαναν ευθανασία στον αλιγάτορα.

Οι επιθέσεις αλιγατόρων σε ανθρώπους είναι σπάνιες στη Φλόριντα και από το 2017 καταγράφονταν περί τις 12 ετησίως, ενώ δύο άτομα πέθαναν το 2018 και το 2019 από δήγματα των σαρκοβόρων ερπετών.
Τον περασμένο χρόνο ένας αλιγάτορας μήκους τριών μέτρων ξερίζωσε το δεξί χέρι ενός άνδρα, μετά την πτώση του σε λίμνη στο Πορτ Σάρλοτ.
- Το Χρηματιστήριο Αθηνών μετονομάζεται σε Euronext Athens
- Πώς ο Τραμπ προσπαθεί να πουλήσει τον πόλεμο στους ψηφοφόρους
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
- Ιτούδης: «Ο Σλούκας κουράστηκε, βάλαμε πίεση στον Ναν για να πασάρει περισσότερο»
- Ιράν-Ομάν συντάσσουν πρωτόκολλο ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ, με στόχο την επόπτευση και σε καιρό ειρήνης
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ



