
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσαπατάκης σημαιοφόρος στην τελετή λήξης
Ο Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην αυριανή (8/9) τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή γνωστοποίησε σήμερα (7/9) ότι ο Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην αυριανή (8/9) τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».
Ο 36χρονος κολυμβητής κατέκτησε στη γαλλική πρωτεύουσα το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB4.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής:
«Ο αργυρός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων.
Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σταντ Ντε Φρανς και μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την ελληνική σημαία θα κρατήσει ο Αντώνης Τσαπατάκης. Να σημειωθεί ότι η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, στην Τελετή Λήξης ζητά έναν και όχι δύο σημαιοφόρους.
Ο Αντώνης Τσαπατάκης αγωνίστηκε στο Παρίσι 4η φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο SB4».
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς απειλεί την fast fashion – Έρχεται κύμα ανατιμήσεων σε ρούχα και sneakers
- Η Google επενδύει έως και 40 δισ. δολάρια στην Anthropic
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]



