Χανιά: «Το ημερολόγιο της φρίκης» – Ιερέας κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγό του
Ο ιερέας - τέρας στα Χανιά έχει καταγγελθεί και από την κόρη του - Η σύζυγός του έγραφε στο ημερολόγιό της για τη μαρτυρική ζωή της
Σοκ και οργή προκαλούν όσα αποκαλύπτει το «ημερολόγιο της φρίκης» συζύγου ιερέα στα Χανιά.
Από την ηλικία των 14, ο ιερέας κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του
Η 64χρονη γυναίκα έγραφε στο ημερολόγιό της τι περνούσε για 50 ολόκληρα χρόνια στα χέρια του ιερέα, ο οποίος έχει καταγγελθεί από την κόρη του για ενδοοικογενειακή βία.
Σύμφωνα με το MEGA, η υπόθεση στα Χανιά είχε γίνει γνωστή μέσα στον Ιούλιο. Οι μοναδικές πληροφορίες που υπήρχαν τότε ήταν πως η κόρη κατήγγειλε τον πατέρα της για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω υβριστικού και προσβλητικού τηλεφωνήματος και απειλές.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε κανείς την «κόλαση» που ζούσε η 64χρονη σύζυγος του ιερέα – τέρας.
Το μαρτύριο για την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια, όταν ακόμη ήταν 14 χρονών. Από τότε το θύμα έχει κακοποιηθεί λεκτικά, σωματικά και σεξουαλικά αμέτρητες φορές, σύμφωνα με την ίδια.
Τη χτυπούσε ακόμη και επειδή χαιρετούσε γείνονες
Στις σελίδες του ημερολογίου της περιγράφει τον ιερέα ως έναν παθολογικά ζηλιάρη άνθρωπο που την χτυπούσε ακόμη και επειδή χαιρετούσε τους γείτονές τους.
Το ημερολόγιο είχε παραμείνει για χρόνια κρυμμένο. Τα παιδιά τους που ήταν και αυτά θύματα κακοποίησης του ιερέα, διάβασαν την «κατάθεση ψυχής» της μητέρας τους όταν εκείνη πριν από δύο μήνες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Αν και γνώριζαν τον βίαιο χαρακτήρα του πατέρα τους, δεν είχαν αντιληφθεί ποτέ το μέγεθος της κακοποίησης που βίωνε η μητέρα τους.
Τότε ήταν και η στιγμή όπου η μητέρα αποκάλυψε τα πάντα στα παιδιά της και τους ζήτησε να κινηθούν νομικά και να απομακρυνθούν από τον πατέρα τους.
Αν και η υπόθεση έχει μαθευτεί στην τοπική κοινωνία, ο ιερέας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με την Μητρόπολη να μην τον έχει καθαιρέσει.
Το δικαστήριο μετά την καταγγελία απαγόρευσε στον ιερέα να πλησιάζει τη σύζυγό του.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Σέρρες: Πέμπτη ημέρα αγωνίας – Στο μικροσκόπιο βίντεο με αυτοκίνητο ίδιο με του εξαφανισμένου διοικητή
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442