Σύμφωνα με ανάρτηση Βέλγου δημοσιογράφου στα social media, ο Ντάνιελ Ποντένσε συνεχίσει τη καριέρα του εκτός Ευρώπης, καθώς έχει συμφωνήσει με την Αλ Σαμπάμπ για τη μεταγραφή στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας
«Σαουδάραβας» αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες ο Ποντένσε.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο Σάσα Ταβολιέρι σε ανάρτησή του στο «Χ».
Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, η Αλ Σαμπάμπ ολοκλήρωσε την πώληση του Μουτάαμπ Αλ Χαρμπί στην Αλ Νασρ, έναντι 23 εκατ. δολαρίων, με τον Ντάνιελ Ποντένσε να αποτελεί τον αντικαταστάτη του.
Ο έγκριτος ρεπόρτερ τονίζει ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αφού έδωσε τα χέρια με τη Γουλβς, συμφώνησε και με τον 28χρονο άσο, με την μετακόμισή του στην Αραβική Χερσόνησο να είναι πλέον ζήτημα… ωρών.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της συμφωνίας, ωστόσο η μετακόμιση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στην Αλ Σαμπάμπ, αυτή τη στιγμή μοιάζει «κλεισμένη». Κάπως έτσι ο Ποντένσε θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης.
⚪⚫🇸🇦 After finalizing the sale of Mutaab Al-Harbi to Al-Nassr €23M, Daniel Podence reached an agreement with Al-Shabab. The Saudi Pro League club’s expected to announce his arrival officially within the 24 hours. Done Deal. #mercato#WWFC#shababpic.twitter.com/WZ6PSoBiiz
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague