Ένα από τα… σίριαλ του καλοκαιριού στην Μπαρτσελόνα έλαβε τέλος, με τον Ντάνι Όλμο να είναι κανονικά στη διάθεση του Χάνσι Φλικ για την αναμέτρηση με τη Ράγιο Βαγεκάνο.
Ο Ισπανός έχει χάσει ήδη τις δύο πρώτες αγωνιστικές της La Liga με αντιπάλους τις Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο επειδή δεν μπορούσαν οι «μπλαουγκράνα» να τον εγγράψουν στο ρόστερ λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.
Ύστερα από μερικές αποχωρήσεις όπως εκείνες των Ιλκάι Γκουντογκάν που χάρισε ολόκληρο τον μισθό του, Μικάλ Φαγέ και Κλεμάν Λενγκλέ που δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, συν τον τραυματισμό του Αντρέας Κρίστενσεν, οι Καταλανοί έλυσαν το πρόβλημα.
Πλέον ο Όλμο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και να φορέσει για πρώτη φορά τα χρώματα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο την Τρίτη (27/8).
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι