
Ο Ντουμπλάντις έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6.26μ. (vid)
Ο Σουηδός άλτης έγραψε εκ νέου ιστορία στο Diamond League της Σιλέσιας, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος με άλμα στα 6.26μ.
Με ένα ακόμη τρομερό άλμα, ο Άρμαντ Ντουμπλάντις κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος στο άλμα επί κοντώ, πηδώντας στα 6.26μ. Μάλιστα το προηγούμενο το έκανε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εκεί που το κοντέρ σταμάτησε στα 6.25μ., σε μια βραδιά όπου έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε.
Ο Σουηδός υπεραθλητής ξεπέρασε με άνεση τα 5,62μ, τα 5,92μ και τα 6 μέτρα, ζητώντας αμέσως να ανέβει ο πήχης στα 6,26μ.
Αν και απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια, στη δεύτερη πέτυχε το ακατόρθωτο, θέτοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
Μόλις τρεις εβδομάδες μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου είχε περάσει τα 6,25μ, ο Ντουμπλάντις χάρισε άλλο ένα μαγευτικό θέαμα στο κοινό του Χορζόφ.
Δείτε το βίντεο:
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο


