
Καραλής: «Είμαι ο πρώτος μαύρος που πέρασε τα 6 μέτρα» (pic)
Με ανάρτησή του στα social media ο Εμμανουήλ Καραλής ξέσπασε για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει στην καριέρα του.
Ο Εμμανουήλ Καραλής συμμετείχε στο Diamond League του Χορζόφ και μας έκανε για άλλη μία φορά περήφανους, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με άλμα στα έξι μέτρα!
Μετά τον αγώνα ο Εμμανουήλ Καραλής με ανάρτησή του στα social media ξέσπασε για όσα ρατσιστικά σχόλια είχε ακούσει στο παρελθόν.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε ότι του είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ, με τον ίδιο να απαντάει ότι είναι ο πρώτος που κάνει άλμα πάνω από τα έξι μέτρα.
Η ανάρτηση που έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής: «Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ. Τώρα είμαι ο πρώτος μαύρος άλτης με άλμα πάνω από τα έξι μέτρα! Μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρά σας».
Δείτε το μήνυμά του:
They told me that black people don’t pole vault!
Now I’m the first black pole vaulter over 6 meters!
Never give up on your dreams— Emmanuel Karalis (@FlyManoloFly) August 25, 2024
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις


