Μεσολόγγι: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θάλασσα 69χρονη
Την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε σε νοσοκομείο στο Μεσολόγγι όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της
Νεκρή ανασύρθηκε από τη θάλασσα σε παραλία στο Μεσολόγγι μια 69χρονη. Την άτυχη γυναίκα ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της άνδρες του Λιμενικού και ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο.
Το Λιμενικό έσπευσε στο σημείο και ανέσυρε την 69χρονη από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της
Η Λιμενική Αρχή στο Μεσολόγγι ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και έσπευσε στην παραλία Σπηλαικα στον Γαλατά Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας.
Την 69χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου διενεργεί την προανάκριση ενώ αναμένεται και διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Τις απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Μεσολογγίου ότι μία 69χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΣΠΗΛΑΙΚΑ» Γαλατά Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας.
Η 69χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
- «Σε προχωρημένες επαφές με τον Μπερνάρντο Σίλβα η Γαλατάσαραι»
- Ο Χέγκσεθ κάνει πόλεμο – Στο Ιράν και στα ΜΜΕ των ΗΠΑ που «δεν παρουσιάζουν θετικά» τη στρατιωτική επιχείρηση
- «Ο πρόεδρος σε θέλει αμέσως» – Σε live μετάδοση η εντολή Τραμπ στον Μπέσεντ – Η τρεμάμενη φωνή του υπουργού
- Κινηματογραφική ληστεία στην Καλιφόρνια – Συμμορία εισβάλει σε κοσμηματοπωλείο – Αρπάζουν λεία 1,4 εκατ. ευρώ σε 1 λεπτό
- Φάμελλος: O Μητσοτάκης βάζει ταφόπλακα στην ελληνική αγροτική παραγωγή – Η κυβέρνηση εξαπάτησε τους αγρότες
- Από τη Γάζα στην Θεσσαλονίκη – Πώς έφτασε η οικογένεια της Hind Rajab στη χώρα


