
Νέα Αριστερά: «Κάθε καλοκαίρι καταστροφή, κάθε χρόνο η ίδια παράσταση»
Δεν ξέρουμε εάν ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει τα περί «λίγων πληγέντων» ή ότι κάθε χρόνο σε κάθε ολοκαύτωμα «γινόμαστε καλύτεροι», σημειώνει η Νέα Αριστερά
Η Νέα Αριστερά εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση για τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πεντέλη.
Η Νέα Αριστερά ζητά αυτή η παράσταση να είναι και η τελευταία»
«Κάθε καλοκαίρι καταστροφή, κάθε χρόνο η ίδια παράσταση. Είναι ανάγκη για την χώρα και την κοινωνία αυτή η παράσταση να είναι και η τελευταία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πανοραμική φωτογραφία μετά τη φωτιά στην Πεντέλη.
«Προκλητικό σόου»
Αναλυτικότερα, η Νέα Αριστερά επισημαίνει ότι: «Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης με τον ανύπαρκτο υπουργό του κ. Κικίλια θα επιθεωρήσουν τα καμμένα της Πεντέλης μια εβδομάδα μετά την φωτιά που ξεκίνησε από το Βαρνάβα και κατέληξε στο Χαλάνδρι καίγοντας 105.000 στρέμματα μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.
Δεν ξέρουμε εάν ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει τα περί “λίγων πληγέντων” ή ότι κάθε χρόνο σε κάθε ολοκαύτωμα “γινόμαστε καλύτεροι”.
Για αυτό που είμαστε βέβαιοι είναι ότι για ακόμα μια φορά θα γίνουμε μάρτυρες ενός επικοινωνιακού και προκλητικού σόου.
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα ακούσουμε λέξη για ένα ολοκληρωμένο και συνολικό σχέδιο για την αποκατάσταση και την θωράκιση της Αττικής.
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα ακούσουμε ούτε ψήγμα αυτοκριτικής, ούτε μια συγγνώμη. Κάθε καλοκαίρι καταστροφή, κάθε χρόνο η ίδια παράσταση.
Είναι ανάγκη για την χώρα και την κοινωνία αυτή η παράσταση να είναι και η τελευταία».
- Άνοιξε ο δρόμος για την πρόσληψη Δώνη στη Σαουδική Αραβία – Απολύθηκε ο Ρενάρ
- Που κρύβεται η Σάρα Φέργκιουσον όλους αυτούς τους μήνες;
- Ζέλσον Μαρτίνς: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα»
- Time 100 2026: Νετανιάχου, Anthropic, Πάπας και MrBeast; Παλιό και νέο αίμα στη λίστα επιρροής
- Αστυνομικός της Βουλής: Καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια – Αθώα κατά πλειοψηφία η σύζυγός του
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 30χρονης – Κάμερα κατέγραψε τι συνέβη με τον 45χρονο Ιταλό και την άτυχη γυναίκα

