
Άρχισαν τα γυρίσματα για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»
Η αγαπημένη ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου αποκάλυψε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».
Με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Βασιλική Ανδρίτσου αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Τι ψυχή θα παραδόσεις μωρή;» έχουν ήδη ξεκινήσει.
24 χρόνια μετά το πρόωρο φινάλε του, το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αναμένεται να επιστρέψει ξανά στις οθόνες.
Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν θα το δούμε σε μορφή τηλεοπτικής σειράς, αλλά ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων η Βασιλική Ανδρίτσου.
Ήταν πριν από καιρό που ο Αλέξανδρος Ρήγας αποκάλυψε και επίσημα τις τέσσερις πρωταγωνίστριες που θα αναλάβουν τους κεντρικούς ρόλους και θα είναι οι Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Λεκάκη και Ελένη Ουζουνίδου.
Η ανάρτηση από τη Βασιλική Ανδρίτσου
Η Βασιλική Ανδρίτσου έκανε ανάρτηση στο Instagram από τα γυρίσματα και στη φωτογραφία που ανέβασε έγραψε «Αρχή…», κάνοντας tag τα προφίλ των συμπρωταγωνιστριών της, αλλά και του Αλέξανδρου Ρήγα.
Όσα ξέρουμε για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»
Η τηλεοπτική σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», που προβλήθηκε στο MEGA το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών:
«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» – movie 1
και
«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» – movie 2
Η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και το σενάριο και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα.
Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.
- Βραβεία Οσκαρ: Δεν θα είναι επιλέξιμα «ηθοποιοί» και σενάρια που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων

